Team

U kunt onze teamleden filteren door op onderstaande rechtsgebieden te klikken.

  • Alles
  • Mediation
  • Werk en inkomen
  • Overheid en handhaving
  • Consument en aansprakelijkheid
  • Familie en jeugd
  • Wonen
  • Verblijf en asiel
  • Straf en slachtoffer
Leandre Lagerweij

Léandre Lagerweij

Mediator in hart en ziel. Helpt mensen in de moeilijkste perioden van hun leven opnieuw structuur te vinden. Want: uit structuur ontstaat duidelijkheid, uit duidelijkheid ontstaat nieuwe energie. Naast mediation houdt Léandre zich ook bezig met echtscheidingen, alimentatie, omgangsregelingen, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing van minderjarigen en (jeugd)strafrecht. Hij is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten, de Mediatorsfederatie Nederland en de Haagse vereniging voor Jeugdrecht.

015 215 29 29
Hans van Zundert

Hans van Zundert

Hans richt zich volledig op het rechtsgebied Verblijf en Asiel. Vooral de Iraanse gemeenschap in Nederland heeft zijn aandacht. Daarbij wordt hij bijgestaan door zijn secretaresse Sahaar die cliënten te woord kan staan in Farsi, de belangrijkste Iraanse taal. Hans is lid van de Vereniging Advocaten van Psychiatrische Patiënten en van de Werkgroep Rechtsbijstand Vluchtelingen van VluchtelingenWerk Nederland.

015 215 29 29
Marina Schmidt

Marina Schmidt

Als voormalig sociaal raadsvrouw en jurist bij het Bureau voor Rechtshulp voelt Marina zich opperbest thuis in de sociale rechtshulp. Verschillende oplossingen zoeken voor mensen met verschillende problemen. Zich inspannen voor mensen die weinig of niets hebben, maar die toch altijd weer zo veerkrachtig blijken te zijn. Binnen Vuurens & Lagerweij werkt Marina op de rechtsgebieden Werk en Inkomen en Familie en Jeugd.

015 215 29 29
Hans Koster

Hans Koster

Na geruime tijd werkzaam te zijn geweest als jurist in het bedrijfsleven en politiek- bestuurlijk actief als wethouder, vestigde Hans zich in 2007 als advocaat. Hij is gespecialiseerd in de rechtsgebieden Werk en Inkomen, Familie en Jeugd, Wonen en Strafrecht. Hans sloot zich aan bij Vuurens & Lagerweij omdat hij er gelijkgestemde collega’s vond en, zoals hij zelf zegt, dit kantoor bij hem past en andersom.

015 215 29 29
Willem van der Voet

Willem van der Voet

Willem studeerde af aan de Erasmus Universiteit in het staats- en bestuursrecht en het privaatrecht  en heeft zich nadien gespecialiseerd op de terreinen Werk en Inkomen, Asiel- en Vreemdelingenrecht en Straf- en Slachtofferrecht. Ook heeft Willem een mediationopleiding  succesvol afgerond.  Hierdoor kan Willem cliënten ook op terreinen die elkaar overlappen gemakkelijker bijstaan. Motto: mensen moeten mijn praktijk beter verlaten dan dat ze er binnenkwamen.

015 215 29 29
Bahar Manawi

Bahar Manawi

Na een aantal jaren fiscaal advocaat te zijn geweest, trok de sociale advocatuur Bahar meer. Haar eigen achtergrond motiveerde haar om zich te specialiseren binnen de rechtsgebieden Verblijf en Asiel en Familie en Jeugd. Haar grootste voldoening: verder denken dan de standaardprocedures en met nieuwe oplossingen komen. Als bestuurslid van een Afghaanse vrouwenvereniging gebruikt zij haar kennis van de cultuur en de taal om zich in te zetten voor het welzijn van de Afghaanse gemeenschap in Nederland.

015 215 29 29
Daan Hu

Daan Hu

Daan heeft zich gespecialiseerd in de rechtsgebieden Wonen en Bedrijfshuisvesting, Overheid en Handhaving & Consument en Aansprakelijkheid. Zijn ervaring als handhavingsjurist bij diverse gemeenten is van grote waarde gebleken voor het winnen van gerechtelijke procedures. Ook voor vraagstukken over het gebruik van recreatiewoningen en snippergroen, onrechtmatig gebruik van gemeentegrond, kunt u bij Daan terecht. Op het gebied van Wonen en Bedrijfshuisvesting heeft Daan zijn sporen met name verdiend in het oplossen van huurgeschillen. Hij werkt onder andere voor huurders, verhuurders, horecaondernemers en projectontwikkelaars. Daan is bestuurslid van Zorgcoöperatie Wijzelf Delft en commissielid van de Activiteitencommissie (ACCO) van de Jonge Balie bij de Hoge Raad der Nederlanden. Hij beschikt ook over een 'China Practice'.

015 215 29 29

Receptie

Gerda de Winter en Monique van der Marel zijn voor onze cliënten het eerste aanspreekpunt. Beide dames zijn al geruime tijd werkzaam bij ons kantoor. Immer goed gehumeurd staan zij onze cliënten professioneel te woord aan de telefoon en aan de receptie.

015 215 29 29

Ita Paat

De financiële administratie wordt verzorgd door Ita Paat.

015 215 29 29

Sahaar Abdullahpour Tarakemeh

Mr. Van Zundert wordt bijgestaan door Sahaar Abdullahpour Tarakemeh. Sahaar spreekt vloeiend Farsi en is zodoende een belangrijke schakel in de ondersteuning van de asielrechtpraktijk voor Iraanse asielzoekers van ons kantoor. Veel cliënten weten haar feilloos te vinden.

015 215 29 29